dimecres, 23 d’octubre del 2013

La Veu del Consell 0x1: Especial XV Trobada Triangle Jove


El Consell Local de la Joventut d'Ontinyent emprén la seua nova aventura radiofònica a Ràdio Aktiva la Vall , amb "la Veu del Consell", un nou programa que tractarà les activitats del CLJO i el Casal Jove i versarà sobre temes que ens afecten als i les joves. 

En aquest primer programa parlem de la III Fira d'Associacions de la Vall d'Albaida, que celebrem aquest cap de setmana al barri de la Vila d'Ontinyent, i de la XV Trobada Triangle Jove, celebrada el passat cap de setmana a Morella i a la que acudírem alguns de nosaltres. Comptem amb 3 interessants entrevistes d'uns 20 minuts cadascuna i les valoracions dels nostres membres que hi assistiren.

A les entrevistes ens parlen Domingo Comas, doctor en ciències polítiques i sociologia, especialista en joventut, que ens parlarà de la situació de la nostra generació a l'estat espanyol; companys de Joves de Mallorca per la llengua i la Plataforma per la llengua de Catalunya (sobre el TIL i la situació del català); i finalment Vicente Juan, patró de la Fundació Triangle Jove en representació del Consell de la joventut de les Illes Balears (CJIB), del que també en parlem després de la seua supressió per part del govern balear.


Pots trobar-nos a joventutontinyent.com



I com no, la nostra millor música!

Sona:
Em diuen - Tashkenti
L'amor -  Tashkenti
Tuareg - Municipale Balcanica
No apte - At Versaris
Me'n vaig al camp - Els Catarres
Crida NO al TIL - Valtònyc
Nit d'esperança - Aspencat
Un pam de nas - Txarango
En els teus - Aspencat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada