divendres, 8 de novembre del 2013

Entrevistes a Jaume Muñoz (Intersindical Valenciana a RTVV) i Diego Cañamero (Sindicat Andalús de Treballadors)

Aquesta setmana us presentem dues entrevistes: una a Jaume Muñoz, d’Intersindical Valenciana a RTVV, i altra a Diego Cañamero, del Sindicat Andalús de Treballadors, qui va ser detingut per la guardia civil el passat 21 d’octubre.

Les entrevistes les hem realitzat aquest dijous 7 d’octubre a València, en l’acte de suport al Sindicat Andalús de Treballadors, organitzat per Intersindical Valenciana, Intersindical Alternativa de Catalunya i Intersindical de les Illes Balears, a la Universitat de València.




Amb Jaume Muñoz, parlem del decret llei imposat pel govern valencià dijous mateix, amb l’objectiu de recuperar el control de RTVV; parlem també de l’autogestió per part dels treballadors de la radiotelevisió pública aquestos dies i de la seua futura privatització en mans de corporacions empresarials.

Amb Diego Cañamero parlem de la seua detenció i del perquè de la persecució constant a membres del seu sindicat per part de les autoritats, i de temes com la desobediència civil o l’internacionalisme.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada