dimarts, 17 de juny del 2014

Xarrada- Dieta mediàtica i qualitat de la informació

Xarrada sobre la nostra dieta mediàtica i els mitjans de comunicació a càrrec de Josep LLuis Gomez Mompart. Aprofitant la xarrada que va fer a l'escola de Magisteri dins les jornades sobre mitjans de comunicació organitzades per l'Institut d'Estudis de la vall d'Albaida.

Josep Lluis Gómez Mompart és catedràtic de Periodisme de la Universitat de València Abans, i durant 20 anys, va ser Professor Titular de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). També ha estat president de l'Asociación de Historiadores de la Comunicación (1995-98).

És investigador especialitzat, principalment, en temes d'Història de la comunicació i del Periodisme, com també en les transformacions informatives en la societat actual.

És autor de mitja dotzena de llibres, entre d'altres, Historia del periodismo universal ; La gènesi de la premsa de masses a Catalunya; Los titulares en prensa i Alternativas en comunicación. Ací podeu vore un video amb l'entrevista que li varem fer aquell dia per al programa #DiccionarideButxaca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada